Druge povezave:

 twitter instagram facebook-icon googleplus_256_square_redyoutube-icon

AKTUALNO

 


DOGODKI. NOVICE. ČLANKI. ŠODR V AKCIJI.


Otroški abonma ŠODRČEK 2014/15

september, 2014


Dragi obiskovalci otroškega abonmaja ŠODRČE!


Z veseljem oznanjamo, da bo letošnji abonma s pomočjo donacij izjemno velikodušnih podjetij Lidl Slovenija in Storck Slovenija ŠE BOLJ KRASEN!


Malčke bomo pred predstavami posladkali z različnimi dobrotami, katere obožuje prav vsak izmed nas!

Ob tej priložnosti se ekipa Šodr teatra iz srca zahvaljuje vsem, ki ste si vzeli čas in uslišali naše prošnje ter s svojo nesebično pomočjo obogateli naš program !!
 

Sodrcek_BANNER-01-

 

Kot smo že vajeni se bodo predstave zvrstile od oktobra 2014 do maja 2015, in sicer enkrat mesečno, ob sredah, ob 18 uri v Ljudskem domu v Šentvidu.

Cena posamezne predstave je 5 eur na osebo, cena abonmaja pa je 25 eur. Kot lansko leto, tudi letošnjo decembrsko predstavo podarja Četrtna skupnost Šentvid. Za štiri in veččlanske družine smo ohranili družinski popust, 20eur na osebo. Vstop je prost za otroke do vključno 2. leta starosti. 

Abonmaji in posamezne vstopnice so naprodaj na vseh Eventimovih prodajnih mestih in eno uro pred vsako predstavo v Ljudskem domu v Šentvidu.

Če imate kakršno koli vprašanje, nas le pokličite na telefon 040 665 990 (Iva) ali pa nam pišite na  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Opise posameznih predstav lahko preberete TUKAJ.