Šodrček abonma

 

Juhuhuhu, ŠODRČEK je tudi letos tu!
Dragi mali in veliki otroci! Letošnji ŠODRČEK bo res poseben, kar naprej se bo dogajalo nekaj čarobnega...Iz knjige velikanke bo skočil Ata Smrk, gosenica se bo spremenila v metulja, pošasti izpod postelje se bodo ustrašile spreja v pločevinki , Pika Nogavička se bo šla čarovnij celo učit čarovniško šolo..Cepetavček nas bo spomnil na dobre stare čarobne čase, mali zajček pa na čarobnost, ki se skriva v vsakem izmed nas. Spoznali bomo najbolj čarobno čebelico na svetu, Reda in Ljubo pa bosta srečala zebro brez dlak. Čarobno, ni kaj.

Predstave trajajo od 30 do 45 minut in so primerne za otroke od 3. leta starosti.

Cena abonmaja ŠODRČEK je 25€ na osebo, štiri in več članskim družinam priznamo družinski popust (20€ na osebo). Cena posamezne vstopnice je 5€ na osebo. Za otroke do vključno 2. leta starosti je vstop prost. Abonmaji in vstopnice so na voljo na Eventimovih prodajnih mestih in uro pred vsako predstavo v Ljudskem domu Šentvid. Informacije 070 616 285 (Tina) ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Marsikaj uporabnega pa lahko poiščete tudi na naši spletni strani ali pa na facebooku.

Aja, še to! Kogar ne bo na naših čarobnih sredah, bo manjkal!
 
ČEBELICA SIVKA IŠČE DOM

Predstava o najbolj pridni čebelici pri nas!

Mlada čebelica Sivka je nesrečno padla iz panja. Sunek vetra jo je odlepil iz varnega zavetja in po dolgem padanju je pristala v novem svetu. Ker je komaj prišla na svet, sploh ne ve, kje je njen pravi dom in kdo pravzaprav je.  Muha jo skuša prepričati, da je muha, ki skače po kakcih, metuljček prav tako, pajek pa jo skuša celo pojesti. Ji bomo pomagali najti pot domov?

Kdaj: Sreda 17.10 ob 18 uri

Izvedba: DRUŽINSKO GLEDALIŠČE KOLENC
Igrata: Anka Kolenc, Lovro Lah

Sivka_-_oktober